Ελαφριά, γεμάτη αντιοξειδωτικά και απολύτως νηστίσιμη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή ήταν σε μια συσκευασία νισεστέ. Εναλλακτικά, λέει ότι γίνεται με χυμό λεμόνι. Σίγουρα, εκεί θα θέλει και παραπάνω ζάχαρη. Εγώ, και εδώ θα ήθελα περισσότερη οπότε προσαρμόστε την στα γούστα σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή ήταν σε μια συσκευασία νισεστέ. Εναλλακτικά, λέει ότι γίνεται με χυμό λεμόνι. Σίγουρα, εκεί θα θέλει και παραπάνω ζάχαρη. Εγώ, και εδώ θα ήθελα περισσότερη οπότε προσαρμόστε την στα γούστα σας.
Υλικά
3 μικρά μπωλάκια
200 ml χυμό ρόδι
2 κ.σ. νισεστέ
2 κ.σ. ζάχαρη
λίγη κανέλα
Οδηγίες
Σ' ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το χυμό, τη ζάχαρη και το νισεστέ.
Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί ο νισεστές.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα.
Σερβίρουμε σε μπωλ και πασπαλίζουμε με κανέλα.
πηγή: cookpad.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου